Osteoporoseforeningen medlem logo
Bliv medlem
Stormøder

Kom til Stormøde i Randers
Fhv. praktiserende læge og formand for Osteoporoseforeningens afdeling i Aarhus, Inger Raben-Pedersen fortælle om knogleskørhed generelt.

Professor Annemarie Brüel fra Aarhus Universitet, forsker i knogleskørhed fortælle om emnet: ”Knoglevæv og knoglebrud – set med en forskers øjne”

[caption id="attachment_9292" align="alignright" width="350"]Professor Annemarie Brüel fra Aarhus Universitet Professor Annemarie Brüel fra Aarhus Universitet[/caption]

Man mister store mængder knoglemasse, når man er sengeliggende eller af andre årsager immobil. Men sådan behøver det måske ikke at være i fremtiden. Læge, dr.med. og ph.d. Annemarie Brüel er professor i makroskopisk anatomi på Aarhus Universitet. Hun forsker i de ændringer i knoglevævets struktur og brudstyrke, som ses, når man er inaktiv og undersøger farmakologiske muligheder, der kan modvirke knogletabet, så sengeliggende og andre immobile patienter kan reducere risikoen for at udvikle knogleskørhed

Uanset om det er nyt for dig at vide, at du har knogleskørhed, eller om du har levet med diagnosen i mange år, kan du have glæde af at deltage i Osteoporoseforeningens stormøder. Der er meget, man kan gøre for at bremse eller forhale udviklingen af skøre knogler, og da der forskes meget på området, sker der hele tiden nye fremskridt. Derfor er det vigtigt for dig med knogleskørhed at følge med i udviklingen, så du har et godt overblik over behandlingsmulighederne og ved, hvad du selv kan gøre for at leve knoglevenligt.

Det er også en viden, der kan klæde dig på til at få en god dialog med din læge, når du er til opfølgende konsultation næste gang. Hvad enten du er ny med diagnosen knogleskørhed eller du har vidst, at du har knogleskørhed i mange år – eller måske er pårørende, kan du blive klogere på sygdommen, når du deltager i Osteoporoseforeningens stormøder, hvor landets førende eksperter deltager.

Hvem
Alle
Lokalafdeling
Tidspunkt
Tirsdag den 24. august 2021
kl. 17.30 - 20.00
Pris for medlemmer
DKK 50,00
Pris for ikke-medlemmer
DKK 75,00
Sted
Kulturhuset, Store Sal
Stenmannsgade 2
8900 Randers
Tilmeldingsfrist
Fredag den 13. august 2021
Tilmelding
Tilmelding til: randers@osteoporose-f.dk eller Ebba Castberg tlf. 21657264