Osteoporoseforeningen medlem logo
Bliv medlem

Det kæmper vi for

I Osteoporoseforeningen arbejder vi for forebyggelse af knogleskørhed og følgerne heraf, således at flest muligt bevarer trivsel og førlighed livet igennem.

River Breinholt - fysioterapi-konsultation

Kendskab til knogleskørhed

Der er stor uvidenhed om knogleskørhed i Danmark både blandt almindelige mennesker, men også blandt sundhedsprofessionelle. Det medfører manglende forebyggelse, manglende opsporing og -i værste fald- fejlbehandling. Det ønsker vi at lave om på.

Læs mere om knogleskørhed
Løb i skoven

Forebyggelse

Den bedste løsning er at forebygge knogleskørheden, før den enkelte får brud. Det kræver et velfungerende og velkoordineret sundhedssystem på området.

Læs om forebyggelse
Familieskovtur

Knoglevenlig livsstil

En knoglevenlig livsstil hjælper både med at forebygge knogleskørhed og med at forbedre ens livskvalitet, hvis man er blevet ramt af sygdommen.

Læs om knoglevenlig livsstil
Rådgivning om osteoporose

Hjælp og rådgivning

Alle med knogleskørhed har brug for kompetent hjælp og vejledning. Både de, som netop har fået diagnosen, og de, som gennem mange år har kæmpet med genoptræning efter eksempelvis hoftebrud og rygsammenfald. I Osteoporoseforeningen vil vi sikre hjælp og rådgivning til alle, som lider af knogleskørhed.

Få hjælp og vejledning
Osteoporoseforeningen - Støt os - forskning

Forskning

Der er behov for mere forskning i knogleskørhed. Forholdene for patienter med knogleskørhed skal forbedres, og det skal bl.a. ske via forskning i forebyggelse og behandling.

Læs mere om forskning