Osteoporoseforeningen medlem logo
Bliv medlem

Ved at tegne et medlemskab er du med til at give Osteoporoseforeningen større mulighed for at informere, rådgive og støtte mennesker med knogleskørhed. Samtidig hjælper du foreningen til at få større gennemslagskraft over for de besluttende myndigheder.

Over 500.000 danskere lever med knogleskørhed -mange uden at vide det. Der er derfor brug for Osteoporoseforeningens arbejde med at forebygge, informere og rådgive mennesker med knogleskørhed. Med dit medlemskab kan du være med til at gøre en forskel.

Samtidig får man som medlem en række fordele, som frit kan benyttes.

Medlemsservice

Rådgivning og vejledning

Du er velkommen til at kontakte Osteoporoseforeningens landssekretariat om stort og småt - fx medlemskab, medlemsaktiviteter og rådgivning om livet med knogleskørhed. I nogle tilfælde får vi spørgsmål af så specifik karakter, at vi henviser til en af foreningens andre rådgivningstelefoner, som står beskrevet nedenfor. Desuden kan lokalafdelingerne også være behjælpelige med svar på spørgsmål.

Osteoporoseforeningens landssekretariat holder åbent for telefoniske henvendelser mandag-torsdag kl. 10.00-15.00.

Tlf.: 86 13 91 11

Lægetelefon

Lægetelefonen er for Osteoporoseforeningens medlemmer med lægefaglige spørgsmål om fx medicin og behandling. Lægetelefonen er åben for medlemmer hver torsdag kl. 16.00-18.00.

 

Typiske spørgsmål omhandler bivirkninger, behandlingspauser, behov for kalk og D-vitamin m.v. Spørgsmål om andre emner er selvfølgelig også meget velkomne. Telefonnummeret findes i medlemsbladet Knogleskør og på ”Min side” øverst til venstre på denne side.

Diætisttelefon

Diætisttelefonen er for Osteoporoseforeningens medlemmer med spørgsmål til knoglesund kost og behov for kalk og D-vitamin. Klinisk diætist Kirsten Bønløkke er klar til at hjælpe hver onsdag kl. 13.00-15.00. Telefonnummeret findes i medlemsbladet Knogleskør og på ”Min side” øverst til venstre på denne side.

Patient-til-patient telefon

På tirsdage kl. 10.00-11.30 (dog ikke i juli og juleferien) tilbyder to af foreningens mangeårige frivillige og medlemmer at give deres viden om knogleskørhed videre til medlemmer, der har sygdommen og gerne vil tale med ligestillede om livet med skøre knogler. Nummeret til patient-til-patient telefonen findes i medlemsbladet Knogleskør og på ”Min side” øverst til venstre på denne side.

Medlemsblad

Osteoporoseforeningen udgiver fire gange om året medlemsbladet Knogleskør, der bl.a. informerer om:

  • Forebyggelse
  • Sygdomsbehandling
  • Undersøgelsesformer
  • Medicin
  • Hjælpemidler
  • Forskningsprojekter og resultater
  • Foreningens tilbud til medlemmerne
Aktiviteter i foreningen

Osteoporoseforeningen afholder en række aktiviteter og foredrag rundt omkring i landet. Som medlem kan du deltage gratis eller til særlig medlemspris.

Se vores arrangementer i aktivitetskalenderen her.

Spørgekassen

Spørgekassen er en brevkasse i Osteoporoseforeningens medlemsblad Knogleskør, hvor du kan få svar på spørgsmål, som relaterer sig til knogleskørhed. Send dit spørgsmål, hvis du brænder inde med et spørgsmål, som du og andre kunne have gavn af at kende svaret på. Vi anonymiserer afsenderne på de spørgsmål, som vi vælger at bringe det i bladet.

Skriftlige spørgsmål kan sendes til:

Osteoporoseforeningen
Park Allé 5, 1. Sal
8000 Aarhus C

Eller på e-mail: info@osteoporose-f.dk