Osteoporoseforeningen medlem logo
Bliv medlem

Ved at tegne et medlemskab er du med til at give Osteoporoseforeningen større mulighed for at informere, rådgive og støtte mennesker med knogleskørhed. Samtidig hjælper du foreningen til at få større gennemslagskraft over for de besluttende myndigheder.

Over 500.000 danskere lever med knogleskørhed -mange uden at vide det. Der er derfor brug for Osteoporoseforeningens arbejde med at forebygge, informere og rådgive mennesker med knogleskørhed. Med dit medlemskab kan du være med til at gøre en forskel.

Samtidig får man som medlem en række fordele, som frit kan benyttes.

Medlemsservice

Lægetelefon

Osteoporoseforeningen kan tilbyde direkte telefonkontakt til osteoporoseeksperterne. Hver torsdag mellem 16.00-18.00 vil lægerne befinde sig ved telefonen for at besvare spørgsmål. Lægetelefonens nummer findes i medlemsbladet.

Diætisttelefon

Hver onsdag mellem 13.00-15.00 sidder klinisk diætist Kirsten Bønløkke ved telefonen og besvarer spørgsmål fra medlemmerne. Telefonnummeret findes i medlemsbladet.

Patient-til-patient telefon

Hver tirsdag kl. 10.00-11.30 tilbyder to af foreningens mangeårige medlemmer at give deres viden om sygdommen videre til medlemmer, der har knogleskørhed, og som gerne vil tale med ligestillede om sygdommen.

Rådgivning og vejledning

Som medlem kan man få rådgivning og vejledning fra landssekretariatet og lokalafdelingerne.

Medlemsblad

Osteoporoseforeningen udgiver fire gange om året medlemsbladet Knogleskør, der bl.a. informerer om:

  • Forebyggelse
  • Sygdomsbehandling
  • Undersøgelsesformer
  • Medicin
  • Hjælpemidler
  • Forskningsprojekter og resultater
  • Foreningens tilbud til medlemmerne
Aktiviteter i foreningen

Osteoporoseforeningen afholder en række aktiviteter og foredrag rundt omkring i landet. Som medlem kan du deltage gratis eller til særlig medlemspris.

Se vores arrangementer i aktivitetskalenderen her.

Spørgekassen

Spørgekassen er en brevkasse i Osteoporoseforeningens medlemsblad Knogleskør, hvor du kan få svar på spørgsmål, som relaterer sig til knogleskørhed. Send dit spørgsmål, hvis du brænder inde med et spørgsmål, som du og andre kunne have gavn af at kende svaret på. Vi anonymiserer afsenderne på de spørgsmål, som vi vælger at bringe det i bladet.

Skriftlige spørgsmål kan sendes til:

Osteoporoseforeningen
Park Allé 5, 1. Sal
8000 Aarhus C

Eller på e-mail: info@osteoporose-f.dk