Bidragsikon
Støt os

Knoglerne skal holde hele livet. Undersøgelser viser, at en livsstil med sund kost og masser af motion i barndommen danner grundlag for at fortsætte den sunde livsstil resten af livet. Jo tidligere en knoglesund livsstil starter jo bedre

Og det er aldrig for sent, heller ikke hvis man har fået konstateret knogleskørhed.

knoglesund hverdag til børn

Børns knoglesundhed

Knogleskørhed rammer voksne. Derfor bekymrer mange forældre sig ikke om børns knoglesundhed.

Det er mens knoglerne stadig vokser fundamentet for den fremtidige knoglesundhed lægges og her en knoglevenlig livsstil kan gøre en livslang forskel

Gør børnenes hverdag knoglesund

Knoglevenlig træning

Selvom knoglerne naturligt bliver svagere med alderen, så har din livsstil stor indflydelse på, hvor hurtigt det sker. Uden træning bliver knoglerne nemlig ikke stærkere. Men hvilken træning er bedst for knoglerne, og hvor meget skal der til?

Knoglevenlig træning i hverdagen

Støtte og hjælp i hverdagen

Det behøver ikke at være svært at leve med knogleskørhed, men det er en fordel at vide så meget som muligt om sygdommen og vide, hvor du kan finde vejledning i hverdagens spørgsmål.

Vi har samlet nogle links til dig.

Støtte og hjælp

Hverdagen som pårørende

Når et menneske, man holder af, bliver ramt af en kronisk sygdom, kan man ofte komme i tvivl om, hvordan man skal forholde sig. Det gælder uanset, om pågældende er ramt af smerter og brud eller  ”bare” har fået stillet diagnosen og i øvrigt ikke har fysiske gener af sygdommen.

Man vil gerne hjælpe. Alligevel ønsker man ikke at trænge sig på, og sygdommen skal ikke overskygge alt det, man i øvrigt har sammen. Men hvordan finder man balancen?

Hverdagen som pårørende