Bidragsikon
Støt os

I fire korte videoer fortæller dr. med. Lars Hyldstrup, overlæge på Osteoporoseklinikken, Hvidovre Hospital om knogleskørhed: Hvad er osteoporose? Hvem får osteoporose – gør jeg? Hvordan forebygges osteoporose? Hvordan behandles osteoporose?

600.000 danskere vurderes at have knogleskørhed, men kun 172.000 har fået diagnosen.

Er du  nysgerrig efter at vide, hvad knogleskørhed er, og hvem sygdommen rammer, så se med i vores videoforedrag med overlæge Lars Hyldstrup. Du får også svar på, hvordan knogleskørhed kan forebygges, og hvordan sygdommen kan behandles. Hver af de fire videoer varer 10 minutter.

Klik på videoerne her under og se dem inden 1. august. Derefter er videoerne tilgængelige for medlemmer via login.

Lær mere om knogleskørhed
Videoerne giver tilsammen en introduktion til sygdommen. Vi vil gerne bygge mere på, og vi håber snarest at kunne invitere til foreningens stormøder rundt i landet (afhænger af corona-situationen). Dér vil du kunne høre Lars Hyldstrup m.fl. formidle den nyeste viden om knogleskørhed og møde andre med interesse for knogleskørhed og med sygdommen tæt inde på livet.

Stormøder foregår i vores lokalafdelinger. Hold øje med aktivitetskalenderen og læs mere om foreningens arbejde, og hvad vi tilbyder vores medlemmer

Om Lars Hyldstrup
Lars Hyldstrup har arbejdet med knogleskørhed, siden det var et lille speciale i 70’erne. Han er overlæge, dr.med. på Osteoporoseklinikken,  Hvidovre Hospital, ivrig foredragsholder i Osteoporoseforeningens regi og medlem af Osteoporoseforeningens landsbestyrelse

Jeg snyder

Video:

Kort om osteoporose – del 1

Jeg snyder

Kort om osteoporose – del 2

Jeg snyder
Kort om osteoporose – del 3

Jeg snyder

Kort om osteoporose – del 4