Osteoporoseforeningen medlem logo
Bliv medlem Medlem
Osteoporoseforeningen bidrag logo
Støt os Støt

Bliv medlem af Osteoporoseforeningen

Som medlem af Osteoporoseforeningen får du blandt adgang til råd og vejledning til et godt liv med knogleskørhed. Du modtager også vores populære medlemsblad Knogleskør 4 gange årligt. Samtidig er du med til at støtte forskning og hjælpe andre.
De angivne priser for medlemskab gælder pr. år.

  1. Medlemstype
  2. Dine oplysninger
  3. Betaling

Privat medlemskab

user icon
Enkeltperson
Enkeltperson

Som enkeltperson er du medlem af Osteoporoseforeningen og får adgang til samtlige medlemsfordele såsom medlemsblad, arrangementer, træningsvideoer mm.

DKK 275,00
woman standing
Pensionist
Pensionist

Er du pensionist, kan du melde dig ind i Osteoporoseforeningen til en reduceret pris. Du får adgang til samme medlemsfordele som andre medlemmer.

DKK 200,00
friends talking
Husstand
Husstand

Dette medlemskab er for jer, der ønsker at være medlem af Osteoporoseforeningen. Alle i husstanden får adgang til medlemsfordele såsom rådgivning og rabat på deltagelse ved arrangementer.

DKK 325,00
business couple
Pensionist husstand
Pensionist husstand

Dette medlemskab er for jer, der er pensionister og ønsker at være medlem af Osteoporoseforeningen. Alle i husstanden får adgang til medlemsfordele såsom rådgivning og rabat på deltagelse ved arrangementer.

DKK 225,00
working with laptop
Studerende
Studerende

Som studerende kan du melde dig ind i Osteoporoseforeningen til en reduceret pris. Du er medlem på lige vilkår med andre og har samme medlemsfordele.

DKK 200,00

Firmamedlemskab

business exposition
Lille firmamedlemskab
Lille firmamedlemskab

Med dette medlemskab støtter du og dit firma/organisation Osteoporoseforeningen. I modtager ét eksemplar af medlemsbladet Knogleskør, når det udkommer.

DKK 275,00
business meeting
Stort firmamedlemskab
Stort firmamedlemskab

Med dette medlemskab støtter du og dit firma/organisation Osteoporoseforeningen. I modtager 10 eksemplarer af medlemsbladet Knogleskør, når det udkommer.

DKK 2.000,00

Ønsker du at give medlemskabet som gave?

Fortsæt til dine oplysninger
Fortsæt til dine oplysninger

Dine oplysninger

Fødselsdag
By
Jeg ønsker at få digital kommunikation via e-mail i form af nyheder og information om aktuelle kampagner og støttemuligheder fra Osteoporoseforeningen. Vi behandler dine data sikkert og forsvarligt. Læs mere i vores privatlivspolitik.

Hvad er din tilknytning til knogleskørhed?

Tilmeld betalingsservice

Tilmeld Betalingsservice og gør hverdagen lettere.

Tilbage

Vil du hellere melde dig ind via telefon?

Ring til vores landssekretariat på telefon 86 13 91 11. Vi glæder os til at hjælpe dig mandage-onsdage kl. 10.00-15.00 og torsdage kl. 13.00-18.00.
Du kan også støtte Osteoporoseforeningen på andre måder.