Osteoporoseforeningen medlem logo
Bliv medlem Medlem
Osteoporoseforeningen bidrag logo
Støt os Støt
Publiceret d. 9. maj 2022
Senest opdateret d. 18. maj 2022

Kommunikations- og marketingansvarlig til patientforening i vækst

Skal dit næste job indeholde et bredt ansvarsområde og korte beslutningsveje i en forening, hvor vi kæmper for en vigtig sag?

I Osteoporoseforeningen arbejder vi for, at færre får osteoporose (knogleskørhed), og at flere lever et godt liv med sygdommen. Foreningen er i vækst, men vi har ambitioner om langt større synlighed og gennemslagskraft. Derfor søger vi nu en opsøgende og samarbejdende kommunikations- og marketingansvarlig med modige ideer og stærk evne til at eksekvere.

Opgaver

Du skal lægge strategi for foreningens kommunikation og markedsføring, og du skal arbejde hands-on med fokus på:

 • Indholdsproduktion: Producere indhold til medlemsblad, nyhedsbreve, sociale medier, hjemmeside m.m.
 • PR: Skrive pressemeddelelser, debatindlæg m.m. og pitche historier til pressen
 • Marketing: Planlægge og koordinere digitale marketingindsatser
 • Projektledelse: Udvikle og lede kampagner og øvrige projekter

Din profil

 • Du har en solid kommunikationsfaglig uddannelse, og du kan dit journalistiske håndværk.
 • Du kan tænke bredt og kommercielt, samtidig med at du sikrer faglighed og saglighed.
 • Du er en kreativ og dygtig skribent og har evne og lyst til at være primus motor på vores mange produkter og platforme. Du kan optage og redigere video, du forstår digitale kanaler, og du er vant til at arbejde på tværs af kanaler.
 • Du kan arbejde strategisk og offensivt med PR, du kan påvirke meningsdannere, og du er motiveret af perspektiverne i at påvirke den sundhedspolitiske dagsorden. Samfundsengagement er en del af din personlighed, og sundhedsområdet fanger din interesse.
 • Du kan arbejde datadrevent og er interesseret i at følge og evaluere performance for vores indsatser.
 • Du har lyst til og mod på projektledelse i en medlemsorganisation baseret på frivillighed.

For at lykkes i stillingen er det vigtigt, at du er proaktiv og fanger de temaer, som er vigtige for det politiske arbejde, og som fylder for vores medlemmer og frivillige. Du skal kunne udtænke kommunikationsprodukter, lægge planer for kommunikationen og sikre, at de udføres. Det er også vigtigt, at du har lyst til at arbejde med vores primære målgruppe, som er +50 år, og som spænder over mennesker, der er blevet ramt af osteoporose og lever godt med sygdommen, til skrøbelige og svækkede mennesker, der lever med et stort handicap som følge af sygdommen.

Vi forventer ikke, at du udfylder hele profilen, men at du har mod på at gå ind i en stilling med et bredt ansvarsområde og har lyst til at lære nyt.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en alsidig og udfordrende fuldtidsstilling i en landsdækkende organisation. Du bliver del af et lille, velfungerende sekretariat, hvor vi har en varm kultur og er engagerede i foreningens sag. Sekretariatet har til huse i centrum af Aarhus og består p.t. af 5 medarbejdere, 2 studentermedhjælpere og en sekretariatschef. Du vil desuden samarbejde med vores landsformand og vores mange frivillige, og du vil komme rundt i hele landet til interviews og arrangementer. Du skal regne med 10-20 rejsedage om året.

Du varetager det daglige ansvar for foreningens kommunikations- og marketingaktiviteter med reference til sekretariatschefen, og du tager del i dialogen på mail og telefon med foreningens medlemmer og i praktiske fællesopgaver. To af dine nære kolleger er vores mediegrafiker og vores dataansvarlige. P.t. arbejder vi sammen med et kommunikationsbureau om digital annoncering og trækker i mindre omfang freelance-assistance ind til vores medlemsblad.

Hos os får du:

 • Et meningsfuldt job inden for et område, hvor du kan gøre en markant forskel.
 • Stor frihed til at afprøve ideer og for at udvikle dig fagligt og personligt.
 • Gode vilkår med mulighed for fuld afspadsering og hjemmearbejde 1 dag om ugen, når det passer med opgaveløsningen i huset.
 • En meget stor kontaktflade, tværfaglig sparring med dine kolleger i huset og sparring med fagfæller eksternt i kommunikationsnetværk.
 • Kontakt til foreningens medlemmer og frivillige, øvrige borgere, eksperter og andre sundhedsfaglige, medier og redaktioner.

Proces
Du søger stillingen gennem Jobindex.

Ansøgningsfrist er mandag d. 6. juni. Ansøgninger behandles løbende, og samtaler kan afholdes løbende, dog senest d. 13 juni, 14. juni, og 21. juni. Vi forventer ansættelse pr. 1. august 2022.

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du hjertelig velkommen til at kontakte sekretariatschef Camilla Nissen Toftdal på telefon 71796414 eller på mail: cnt@osteoporose-f.dk.

Om Osteoporoseforeningen
Osteoporoseforeningen er en medlemsbåret patientforening, der støtter mennesker med osteoporose. Foreningen har knap 14.500 medlemmer og 200 frivillige fordelt på 22 lokalafdelinger landet over. Vi er en handlekraftig og tydelig national stemme, der arbejder for forebyggelse af osteoporose og konsekvenserne deraf. Ved at påvirke de politiske beslutningsprocesser arbejder vi vedholdende og målrettet for en national handlingsplan på området. Samtidig udbreder vi kendskabet til og viden om osteoporose i befolkningen og blandt sundhedsfaglige, vi oplyser om forebyggelse, tilbyder fællesskaber og støtter forskning.